Minglare sökes till Jubileumsmarathon!

Vi söker fortfarande ett antal minglare som iförda sina tjusigaste tidsenliga kläder vill sprida lite glans över årets idrottsarrangemang!

Lördagen den 14:e juli, dagen för loppet, är den dag då det behövs mest minglare, men för den som har tid och lust är det också väldigt välkommet med minglare fredagen den 13:e juli, då nummerlappsutdelningen pågår bakom Stadion vid Gymnastik- och Idrottshögskolan. Detta pågår mellan 9-20 och man stannar så länge man vill.

 Men lördagen är alltså dagen då det behövs läggas mest krut!
Vi som minglar kommer indelas i mindre grupper och stationeras utmed banan på vissa platser där det kommer att finnas underhållning t ex i form av musik, viss servering, bekvämlighetsinrättningar och dylikt (återkommer med detaljer närmare datumet).
Starten går 13:48 och våra tider som minglare är 14:00-20:00. Något trevligt följer på vårt uppdrag…
Vårt uppdrag som ”proffsminglare” är framför allt att sprida lite extra strålglans till arrangemanget genom att finnas på plats i tidsenlig kostymering, säkerligen posera för ett antal kameror och vara allmänt trevliga. Det finns även funktionärer på plats som kan svara på allmänhetens frågor om själva loppet och detaljer därtill hörande.
Vi är tacksamma om vi så snart som möjligt kan få konfirmation från Dig som vill vara med! Om Du har vänner och bekanta som kan tänkas vilja vara med, så sprid gärna budskapet!
Skriv gärna till elinberg81@gmail.com snarast!
Tack för Ditt intresse!
Bästa hälsningar
Elin Berg/Svenska 1800-tals Sällskapet/Anders ”Kullen” Havdelin
Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *